Macaristan 2-0 Türkiye

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
macaristan_2_0_turkiye

Last Updated on 8 Aralık 2020 by Aslıhan Demiralay

UEFA Uluslar B Ligi G Grubu son maçında Macaristan ve Türkiye karşılaştı.

Macaristan maça  Dibusz, Lang, Hangya, Attila Szalai, Fiola, Nego, Nagy, Kalmar, Siger, Könyves, Nikolic on biriyle başlarken,

Türkiye maça Mert Günok, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Cenk Tosun on biriyle başladı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısının 57.dakikasında David Siger bir gol atarak Macaristan’ı 1-0 öne geçirdi.

90+5’de Varga bir kez daha topu ağlarla buluşturdu ve Macaristan 2-0 öne geçti, Maçta başka gol olmayınca mücadele bu skorla tamamlandı.

Türkiye bu sonuçla lider bitirebileceği grupta son sırada kalarak C Ligi’ne düştü.

Hatırlanacağı gibi UEFA Uluslar Ligi’nde daha öce oynanan maçta Türkiye Macaristan’a 1-0 mağlup olmuştu.

turkiye_3_2_rusya
Türkiye 3-2 Rusya
OGBMP
Macaristan632111
Rusya62228
Sırbistan61326
Türkiye61326
UEFA Uluslar B ligi Grup 3 Puan Durumu

Grubun diğer maçında Sırbistan kendi sahasında Rusya’yı 5-0 mağlup ederek bir sürprize imza attı. Bu sonuçla puan durumunda averaj üstünlüğü bulunduğu Milli Takımımızın üst basamağında yer aldı.

I.Maç; Sırbistan 0-0 Türkiye

II.Maç Türkiye 2-2 Sırbistan

Bu sonuçlar nedeniyle Sırbistan averaj üstünlüğüne sahip oldu.

Milli Takımımız Macaristan’ı yenseydi Sırbistan’ında Rusya’yı yenmesi sayesinde grubu lider tamamlayacak ve bir üst lige çıkacaktı.

turkiye_3_3_hirvatistan
Türkiye 3-3 Hırvatistan

Bu Yazıyı Beğendiyseniz Bunlar da İlginizi Çekebilir:

golgede_ve_guneste_futbol
Gölgede ve Güneşte Futbol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir