Last Updated on 27 Eylül 2022 by Aslıhan Demiralay
Fenerbahçe Spor Kulübü bugün yaptığı açıklamayla iki oyuncusunun sakatlandığını ve tedavi gördüğünü bildirdi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
“Başarılı oyuncularımız Merve Aydın ve Doğa Adıcan, Emlak Konut ve Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçlarında sakatlık yaşamışlardır.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda Merve Aydın’ın sağ bacak hamstring kasında yırtık, Doğa Adıcan’ın ise sol ayak bileğinde burkulmaya bağlı ödem tespit edilmiştir.
Oyuncularımızın tedavilerine başlanmış olup, iyileşme süreçleri gözlem altına alınmıştır.
Oyuncularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmalarını temenni ediyoruz.”
Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Alagöz Holding hazırlık maçlarında Emlak Konut’u 77-58, Beşiktaş’ı 77-52 ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 76-61 mağlup etti.