Last Updated on 22 Kasım 2023 by Aslıhan Demiralay

Fenerbahçe Alagöz Holding 110-63 ACS Sepsi-SIC

Euroleague Women’ın yenilgisiz lideri Fenerbahçe Alagöz Holding, Romanya’dan Sepsi ekibini ağırladı.

Fenerbahçe Alagöz Holding karşılaşmaya Yvonne Anderson, Sevgi Uzun, Kayla McBride, Natasha Howard ve Emma Meesseman beşiyle başladı.

PERİYOT SKORLARI
I.PERİYOT fenerbahce_beko 34-13 Fenerbahçe Alagöz Holding
II.PERİYOT fenerbahce_beko 25-11 Fenerbahçe Alagöz Holding
III.PERİYOT fenerbahce_beko 31-22 Fenerbahçe Alagöz Holding
IV.PERİYOT fenerbahce_beko 20-17 Fenerbahçe Alagöz Holding

Fenerbahçe Alagöz Holding bu sezon 100 sayı barajını altıncı kez aştığı maçtan 110-63’lük skorla galip ayrıldı. Emma Meesseman triple double yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe Alagöz Holding Skor Dağılımı: Milic 24, McBride 24, Meesseman 20, Howard 17, Anderson 9, Tilbe 5, Lekovic 3, Duygu 3, İdil 3, Sevgi 2. 

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Alagöz Holding Baş Antrenörü Valerie Garnier: “Açıkçası bugünkü oyundan memnunum. Maçın başından sonuna kadar domine ettik. İstediğimiz şeyleri yaptık, ribauntları kontrol ettik. İstatistik kâğıdına baktığımızda 38 asistimiz vardı, bu da topu iyi paylaştığımızı gösteriyor. Bu nedenle her anlamda memnuniyet duyduğumu ifade edebilirim.” açıklamasını yaptı.

Emma Meesseman ise: “Hazır olmamız gereken bir maçtı. Sepsi’nin diğer maçlarını incelediğimizde çekişmeli geçtiğini ve yakın skorlarda bittiğini görüyorduk. Dolayısıyla bizim de ilk baştan itibaren bu tempoyu ayarlamamız gerekirdi. Bazı hatalarımız olsa da maçın başından sonuna kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çünkü bu milli aradan sonra ilk EuroLeague maçıydı. Dolayısıyla bir yere tekrar devam etmek kolay olmadı.” dedi.

fenerbahce_alagoz_holding_2023_2024_kadrosu
Fenerbahçe Alagöz Holding 2023-2024 Kadrosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir