Last Updated on 30 Nisan 2021 by Aslıhan Demiralay

AXA Efeler Ligi’nin güçlü takımlarından Fenerbahçe HDI Sigorta kadrosunda ve teknik ekibinde değişiklikler yapmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon Axa Efeler Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan sarı lacivertliler, Türkiye Kupası’nda ise final-four’un ilk maçında elenmişti. CEV Şampiyonlatr Ligi’nde ise istenen sonuçlar alınamadı. Bu sonuçlar nedeniyle Fenerbahçe HDI Sigorta’nın kadrosunda ve teknik heyetinde değişiklikler yapma kararı aldı.

Sezon boyunca Fenerbahçe HDI Sigorta’nın baş antrenörlüğü görevinde bulunan Erkan Toğan’la sözleşme yenilemeyen yönetim, deneyimli spor adamına bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ayrıca 2018-19 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen Ulaş Kıyak’la da yolların ayrıldığı açıklandı. Deneyimli sporcu Fenerbahçe forması altında bir çok başarılara imza atmıştı.

Geçtiğimiz yıl Spor-Toto takımında kiralık olarak oynayan Oğulcan Yatgın’da tekrar Fenerbahçe HDI Sigorta kadrosuna dahil oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir