Last Updated on 7 Kasım 2023 by Aslıhan Demiralay
Fenerbahçe Opet 3-0 Calcit Kamnik
CEV Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına çıkan Fenerbahçe Opet, rakibi Calcit Kamnik’i 3-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.
Fenerbahçe Opet karşılaşmaya Eda Erdem Dündar, Arina Fedorovtseva, Magdalena Stysiak, Aslı Kalaç, Meliha Diken, Bojana Drca altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.
SET SKORLARI
I.SET
II.SET
III.SET
Maçın en değerli oyuncusu %61’le hücum eden, 21 sayıyla oynayan Arina Fedorovtseva oldu.
Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Opet kaptanı Eda Erdem Dündar: “Bizim için güzel bir maç oldu. Takımdaki herkesin de forma giyme şansı oldu. Keyifli oynadık, güzel de bir taraftar desteği vardı. Açılışı güzel yaptık. Umarım böyle devam ederiz. Bir de Ana Cristina geri geldi, takım olarak çok sevinçliyiz. Uzun zamandır onun takıma adapte olmasını bekliyorduk. Çok şükür bugün de forma şansı buldu. Yavaş yavaş toparlayacaktır. Eksiklerimizi kapatıp takım halinde daha güzel performanslar göstermeye başlayacağız diye düşünüyorum. Taraftarımızdan her maça gelmelerini ve bizi desteklemelerini istiyoruz. Şimdi ligde Muratpaşa Belediyesi ile oynayacağız. Herkesi cumartesi günü oynayacağımız bu maça bekliyoruz.” dedi.
Magdalena Stysiak ise: “Kazandığımız için çok mutluyum. Maçtan 3-0 galip ayrılmamız çok önemliydi. Kamnik çok iyi bir takım. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.” açıklamasını yaptı.