Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda 4.gününde 2.tur maçları tamamlanıyor. Çek Cumhuriyet’inden Karolina Pliskova, Amerilkalı Danielle Collins’i 2 sette eledi.
Dünyanın 1 numarası Ash Barty ilk setti zorlanmadan kazandığı maçın ikinci setinde uzun bir tie-break oynayarak 3.tura çıktı. Ash Barty vatandaşı Daria Gavrilova’yı 2 sette eledi.
Ukraynalı Elina Svitolina ise Amerikalı genç yetenek Coco Gauff’u 2 sette eledi ancak skor net bir maçı gösterse de zorlu bir maç oldu.
4 numara 2020 şampiyonu Kenin ise deneyimli Estonyalı tenisçi Kaia Kanep’ye 2 sette elendi.
Yunan tenisçi Tsitsipas ise sakatlıklarla boğuşan rakibi Kokkinakis’i 5 sette geçerken, iki İtalyan tenisçinin mücadelesi maraton bir maça dönüştü. Fabio Fognini vatandaşı Salvatore Caruso’yu 5 sette yenerken karşılaşma 3 saat 56 dakika sürdü. İki tenisçi maç sonunda tartıştı ve bir görevli olayların büyümesini engelledi.
Ana Ivanovic Hayatı ve Kariyeri
Günün son maçlarından birinde Rafael Nadal Amerikalı elemelerden gelen rakibi Michael Mmoh’u 3 sette mağlup etmeyi başardı.